Директорка медичного закладу Олена Козлова додає, що реконструкція приймального відділення – це більше, ніж просто зміна інтер'єру. 

 

Це створення простору, де пацієнт відчуває турботу з перших секунд перебування, а медичний персонал отримує всі необхідні ресурси для виконання своєї місії. Тут усе має працювати на користь і пацієнтів, і медиків. Тому щиро дякуємо усім – благодійному фонду «Запорука», волонтерам і доброчинцям фонду, загалом усім, хто у будь-який спосіб долучається до оновлення #особливадитячалікарня", – додає Олена Козлова, директорка Центру Дитячої Медицини.

 

Нагадаємо, цей етап реконструкції став можливим завдяки внескам учасників та партнерів торішнього VI благодійного велопробігу «Кручу педалі, щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. Минулоріч в межах події зібрали 1 000 000 грн для оновлення цієї частини у медзакладі. Дякуємо партнерам, які долучились до важливої справи – Львівській міській раді, dobro.ua, Фонду родини Квятковських, Greenville, ITERATOR. 

 

Нагадуємо, в межах попередніх етапів реконструкції приймального відділення було облаштовано дві сучасні ізоляційні палати, палату для короткострокового перебування нових пацієнтів, сестринський пост, кімнати для належного зберігання обладнання та розхідників, а також санвузли, душову та пральню.