Дорогі друзі та партнери!

Ми відчуваємо, як важливо вам бачити результат ваших внесків. Саме завдяки вашій активній залученості БФ "Запорука" продовжує залишатися надійною опорою для родин у складний період. Сьогодні хочемо поділитися результатами, яких спільно досягли за останні півроку.

 

За цей період разом з вами ми надали благодійну допомогу на суму 50 695 868 грн.

Розповідаємо нижче, на що були спрямовані ці кошти.

 

Підтримали пацієнтів у 15 лікарнях

"Запорука" продовжує забезпечувати медзаклади ліками та витратними матеріалами. Окрім того, ми закуповуємо для лікарень інноваційні обладнання, які рятують життя пацієнтів.

З нещодавніх знакових придбань:

  • Електролітний аналізатор нового покоління вартістю 223 318 грн для дитячої львівської лікарні Святого Миколая;
  • Сучасне стерилізаційне обладнання вартістю597 452 грн для пацієнтів Київської лікарні №1;
  • Центрифуга вартістю 2 300 000 грн у київський Національний інститут раку, яка використовується для підготовки пацієнта до трансплантації кісткового мозку.

 

Надали пряму допомогу дітям
Продовжуємо підтримувати важкохворих дітей і допомагаємо їм якнайшвидше одужати. За півроку надали разом з вами пряму допомогу 850 маленьким пацієнтам.

Серед підопічних, яким допомогли:

  • 15-річний Василь, якому тепер встановлять ендопротез і він зможе нормально ходити та повноцінно жити.
  • 13-ти річна Софійка, якій вчасне оперативне втручання позбавило від нестерпного болю через вроджений дефект хребта.
  • 14-річний Ростислав, якому термінова операція знешкодила небезпечну для життя патологію головного мозку.
  • та багато інших дітей, до яких ви проявили небайдужість.

 

Відкрили приймальне відділення у ЗУСДМЦ
Відремонтували та облаштували простір приймального відділення у Західноукраїнському спеціалізованому медичному дитячому центрі.

 

Придбали апарат SY-HR06E та комп’ютерний тренажер RehaCom для реабілітаційного відділення Unbroken Kids у дитячій лікарні Св. Миколая (Львів).

Чим важливі ці обладнання? Завдяки апарату SY-HR06E у дитини досить швидко відновлюються рухові функції кисті рук. За допомогою тренажера RehaCom щорічно 100 дітей зможуть значно покращувати свої когнітивні показники: пам’ять, увагу, концентрацію, сприйняття тощо. Це суттєво покращить процес і результат реабілітації дітей.

 

Наповнили життям Дім у Неслухові

Продовжуємо опікуватися 30 родинами, які вимушено виїхали з постраждалих громад, а тепер живуть у Неслухові. Минулого року ми з партнерами створили для 30 родин затишний будинок у Неслухові, але на цьому не зупинились. "Запорука" продовжу підтримувати людей, які знайшли тут затишок та спокій. Зокрема, оплачуємо роботу стаціонарного психолога, турбуємося, аби у медичному пункті було все необхідне, а також влаштовуємо свята, адже радісні моменти життя допомагають здолати виклики.

 

Підтримали вразливі родини
Надали фінансову підтримку 600 родинам із постраждалих громад. Кожна сім'я отримала по 6000 грн, завдяки чому зможе придбати необхідні речі.

 

Добудували "Дачу"

Так-так, завдяки вашій неспинній підтримці ми нарешті добудували "Дачу" й готуємось до її відкриття. Це фото команди зроблено в оновленому просторі, де дуууже затишно й зручно. У новому будинку передбачено 14 окремих сімейних кімнат, кабінети фізіотерапевта, психолога, кімната зі звукоізоляцією, два ігрових зали, простір для відпочинку, спеціальні інклюзивні кімнати для дітей на інвалідних візках. Слідкуйте за новинами, щоб не проґавити офіційне відкриття.

 

Надали психосоціальну підтримку
За півроку наші психологи надали підтримку 1760 українцям на гарячій лінії, а в лікарнях провели 1656 офлайн консультацій для 285 дітей та 259 — для їх батьків.

 

Забезпечили фізичну реабілітацію
Реабілітологи "Запоруки" провели 537 занять з фізичної реабілітації для 46 дітей.

Тепер у них з’явився реальний шанс повернутися до активного життя.

 

Дякуємо вам за довіру та підтримку!

Разом можемо гори зрушити!